• Flow for Grow

  Weidezoom 7
  2841SP Moordrecht
  KvK nummer: 27364946

  Florian Hiele is lid bij de VIV (www.vivnederland.nl) onder lidnummer: 1907696A

  Dhr. F.D. Hiele is aangemeld bij Vektis onder de AGB-code: 90-046688
  De praktijk FLOW FOR GROW staat geregistreerd onder AGB-code: 90-55309
  Voor meer informatie zie www.agbcode.nl

Sociale fobie forum

Het sociale fobie forum is een krachtig forum waar mensen die een soiale fobie ervaren elkaar kunnen ondersteunen en helpen hun sociale fobie te overwinnen. Het forum bestaat al een tijdje en wordt onderhouden door Florian Hiele. Wanneer je ergens niet uit komt, kun je een vraag stellen en geeft hij of één van de andere 70+  leden er antwoord op. Zo kun je vragen stellen over angsten, delen dat je een overwinning hebt geboekt of tips delen die voor jou hebben gewerkt.

Het sociale fobie forum is de plek om serieus je angst-klachten aan te pakken en het zal je veel ondersteuning geven. Iedereen kan toegang krijgen tot het sociale fobie forum, maar er wordt wel van je verwacht dat je net als de andere leden van het forum actief bezig bent om je sociale fobie aan te pakken.

Wil je toegang tot het sociale fobie forum?

Je krijgt gratis toegang tot het forum wanneer jij het programma “Sociale Vrijheid” hebt aangeschaft. Veel mensen hebben baat bij het forum en het groeit elke week .

Wil je zelf aan de slag en je sociale fobie aanpakken? Klik dan hier voor een gratis sociale fobie videoserie waarin Florian 20 inzichten met je deelt die hem hebben geholpen om zijn sociale fobie te overwinnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *