• Flow for Grow

  Weidezoom 7
  2841SP Moordrecht
  KvK nummer: 27364946

  Florian Hiele is lid bij de VIV (www.vivnederland.nl) onder lidnummer: 1907696A

  Dhr. F.D. Hiele is aangemeld bij Vektis onder de AGB-code: 90-046688
  De praktijk FLOW FOR GROW staat geregistreerd onder AGB-code: 90-55309
  Voor meer informatie zie www.agbcode.nl

Pesten als oorzaak van sociale fobie

Een grote groep mensen die ik behandel hebben een sociale fobie. En na zoveel mensen met succes te hebben behandeld, kan ik zeggen dat pesten een grote oorzaak kan zijn van een sociale fobie.

Elke ervaring die je in je leven ervaart, slaat het onbewuste op zodat je die kennis die de ervaring je geleerd heeft in de toekomst kan gebruiken en zo goed mogelijk met de situatie die zich voor doet om kan gaan. Ben je echter in het verleden gepest of had je strenge ouders die jouw gevoelens negeerde dan is er een grote kans dat jij het idee hebt gekregen dat jij het niet waard bent om jezelf te zijn en je gevoelens te uiten.

Elke keer dat je gepest werd, werd dit weer een bevestiging dat jij niet goed bent zoals je bent en meer en meer ben jij je gevoelens gaan onderdrukken.

Wat als ik je nu vertel, dat juist die gevoelens belangrijk zijn voor je? Wat als ik je vertel, dat de “sociale fobie gevoelens” juist de gevoelens zijn die tegen jou zeggen: “Kom eens op voor jezelf! Zeg wat je te zeggen hebt! Jij bent het waard om er helemaal te mogen zijn!”

Juist ja, omdat je in het verleden misschien wel gepest bent, ervaar je nu een sociale fobie. Echter zijn deze sociale angsten juist de signalen die jou kunnen vertellen waarom je nu de sociale situaties ervaart zoals je ze ervaart.

Door naar jouw  gevoelens te gaan luisteren en ze te uiten zoals jij ze voelt, vertel jij jezelf: “Ik ben het waard! Mijn gevoel is belangrijk! Ik mag er helemaal zijn!”

Door meer en meer jouw gevoelens te gaan uiten zoals ze zijn, draai je het verhaal om en ben je in staat jouw gevoelens te gaan benutten om krachtiger in het leven te gaan staan.

De vraag is, durf je dat?

Wil je nog 20 inzichten om je sociale fobie aan te pakken? Bekijk dan de gratis sociale angst video serie waarin ik je vertel hoe jij je sociale fobie kunt aanpakken!

Wil je echter direct afscheid nemen van je sociale angsten en sociale vrijheid ervaren? Begin dan met het programma “Sociale Vrijheid” waarmee jij voorgoed afscheid kan nemen van je sociale angsten.

Succes met het loslaten van de gevoelens en herinneringen van het pesten. Het is absoluut mogelijk. Overwin je sociale fobie en ervaar sociale vrijheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *