• Flow for Grow

  Weidezoom 7
  2841SP Moordrecht
  KvK nummer: 27364946

  Florian Hiele is lid bij de VIV (www.vivnederland.nl) onder lidnummer: 1907696A

  Dhr. F.D. Hiele is aangemeld bij Vektis onder de AGB-code: 90-046688
  De praktijk FLOW FOR GROW staat geregistreerd onder AGB-code: 90-55309
  Voor meer informatie zie www.agbcode.nl

Ontmoet sociale fobie lotgenoten

Welke uitdaging je in het leven ook hebt; wanneer je met meer mensen bent sta je sterker. Vanuit dat oogpunt zal het je zeker goed doen om mensen te gaan ontmoeten die ook een sociale fobie ervaren.

Waarom gaat dit je zo helpen?

Nu zijn er misschien wel mensen die tegen je zeggen. Ach, heb je een sociale fobie? Daar moet je je gewoon overheen zetten! Of wel je wordt niet gehoord en begrepen. Ze begrijpen gewoon niet hoeveel angst jij ervaart!

Door met andere lotgenoten je verhalen te delen ben je instaat om je begrepen te voelen. Dit begrip zorgt er voor dat je de goedkeuring krijgt. Zie je wel! Ik ben niet gek. Meer mensen hebben er last van!

Ook kun je met elkaar dingen gaan ondernemen om van je sociale fobie af te komen. Je kunt elkaar stimuleren om dingen te gaan doen die je eng vindt of zelfs met elkaar dingen te gaan ondernemen. Zo kun je stap voor stap je sociale fobie gaan overwinnen en je ervaringen weer delen met mensen die niet zo ver zijn als jij!

Waar kun je sociale fobie lotgenoten vinden?

Bij het programma Sociale Vrijheid zit er gratis een forum bij. Het zijn allemaal lotgenoten die hun sociale angsten willen overwinnen. Het zijn dus geen mensen die bij de pakken neer gaan zitten en in de slachtofferrol blijven zitten. Nee, het zijn mensen die serieuze stappen maken om van hun klachten af te komen.

Inmiddels zijn er meer dan 80 leden en delen ze met elkaar hun ervaringen op het forum en/of in de chat. Hier kunnen ze direct met elkaar communiceren en helpen ze elkaar om wat ze leren in het programma Sociale Vrijheid toe te passen.

Wil je ook toegang tot het forum en de chat? Schaf dan het programma Sociale Vrijheid aan waarin je bijna 5 maanden begeleid wordt door een ervaringsdeskundige en kun je veel meer zelf vertrouwen in je leven gaan ervaren!

P.S. wil je 20 tips om je sociale fobie aan te pakken? Bekijk dan de gratis videoserie sociale fobie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *