• Flow for Grow

  Weidezoom 7
  2841SP Moordrecht
  KvK nummer: 27364946

  Florian Hiele is lid bij de VIV (www.vivnederland.nl) onder lidnummer: 1907696A

  Dhr. F.D. Hiele is aangemeld bij Vektis onder de AGB-code: 90-046688
  De praktijk FLOW FOR GROW staat geregistreerd onder AGB-code: 90-55309
  Voor meer informatie zie www.agbcode.nl

Nieuwe toevoeging aan de cursus Sociale Vrijheid

De cursus Sociale Vrijheid is halverwege 2012 online gegaan. Het programma is een flinke upgrade van het eerdere Sociale Fobie Vrij Programma wat halverwege 2010 online was gegaan. Het nieuwe programma zit beter in elkaar en heeft betere begeleiding. Zo zitten er in het nieuwe programma meer dan 50 video’s met kleine opdrachten die je ontzettend veel kunnen leren over het omgaan, aangaan en overwinnen van je sociale angsten. Daarnaast zijn er andere begeleidende sessies en een forum waar je lotgenoten kunt vinden. Het forum heeft een belangrijke functie. Zo kun je namelijk je verhaal kwijt, krijg je feedback van andere leden die het programma Sociale Vrijheid volgen en van Florian Hiele zelf.

Inmiddels kent het programma meer dan 80 leden en was er behoefte aan een volgende stap. De leden wilden nog meer interactie hebben en dus is er een nieuwe functie aan het programma toegevoegd.

Wat is de nieuwe toevoeging aan het programma?

Vanaf heden zit er ook een chat-functie in het programma waarmee je direct met andere lotgenoten kunt praten. Dit geeft een ontzettende stimulans in het aangaan van sociale angsten. Zo kun je verhalen horen van hoe andere mensen stappen vooruitgaan of waar ze juist even vast zitten. Ook kun je jouw eigen kennis delen en andere leden helpen om nog beter met de sociale angsten om te leren gaan.

Van de chat-functie wordt inmiddels goed gebruik gemaakt en de leden zijn er blij mee!

Lees hier meer over het programma Sociale Vrijheid. Wil je meer lezen over de ervaringen van lotgenoten die het programma volgen, lees dan de referenties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *