• Flow for Grow

  Weidezoom 7
  2841SP Moordrecht
  KvK nummer: 27364946

  Florian Hiele is lid bij de VIV (www.vivnederland.nl) onder lidnummer: 1907696A

  Dhr. F.D. Hiele is aangemeld bij Vektis onder de AGB-code: 90-046688
  De praktijk FLOW FOR GROW staat geregistreerd onder AGB-code: 90-55309
  Voor meer informatie zie www.agbcode.nl

Sociale fobie overwinnen

 • Home
 • /Sociale fobie overwinnen

Een online programma voor thuis

Neem nu met het meest complete en volledige programma definitief afscheid van je sociale fobie. Dit online programma is geheel vanuit je eigen huis te volgen. Je wordt door mij 4,5 maand begeleid en leert de meeste krachtige methode om in de kortst mogelijke tijd je sociale fobie te overwinnen. Je bouwt een sterk zelfbeeld op om elke situatie aan te kunnen en…

Kijk hier verder…

Persoonlijke ervaring

Ik weet nog goed dat ik vanwege mijn sociale fobie winkels niet meer in durfde te gaan. Gelukkig is die tijd voorgoed voorbij. Inmiddels ben ik al jaren vrij van mijn sociale fobie. Ik heb me nooit kunnen voorstellen dat dit mogelijk zou zijn…

Lees hier verder…

Wat is een sociale fobie en hoe herken je het?

Een sociale fobie is een angststoornis. Iemand met een sociale fobie ervaart overmatige angst en onzekerheid. Mensen met een sociale fobie ervaren dit met de dagelijkse dingen, zoals: verjaardagen, vergaderingen, functioneringsgesprekken, boodschappen doen etc. Vaak is men bang om afgewezen te worden, op wat voor manier dan ook…

Lees hier verder…

Persoonlijke coaching

Wil je door mij geholpen worden om van je sociale fobie af te komen? Dat kan. In veel gevallen zijn 5 tot 10 sessies al voldoende om het grootste deel van de sociale fobie los te laten

Lees hier verder…

Onderneem actie!

De eerste en belangrijkste tip die ik je hier geef is heel simpel. Onderneem actie. Het heeft geen zin om slachtoffer van je eigen gedrag te blijven. De belangrijkst stap die je kan maken is verantwoordelijkheid nemen voor hoe jij je voelt en daar wat aan te gaan doen. Ik kan je binnen korte tijd weer in je kracht zetten, onderneem dus actie! Voor meer tips klik hier…

Ik hoop je een keer te ontmoeten,

Florian Hiele