• Flow for Grow

  Weidezoom 7
  2841SP Moordrecht
  KvK nummer: 27364946

  Florian Hiele is lid bij de VIV (www.vivnederland.nl) onder lidnummer: 1907696A

  Dhr. F.D. Hiele is aangemeld bij Vektis onder de AGB-code: 90-046688
  De praktijk FLOW FOR GROW staat geregistreerd onder AGB-code: 90-55309
  Voor meer informatie zie www.agbcode.nl

Over Flow for Grow®

Flow for Grow is een Coaching & Trainingen bureau dat er op gericht is mensen zo te coachen dat zij in hun kracht staan en meer succes in het leven hebben.

Werkwijze

Klanten kunnen zich via www.socialefobieoverwinnen.nl informeren over een sociale fobie. Daarnaast kan men met gemak een afspraak maken met de werknemers van Flow for Grow. De diensten van Flow for Grow worden vooral vanuit Gouda uitgevoerd als ook in andere regio’s van het land. Door de effectieve en doelgerichte werkwijze behaalt Flow for Grow ongekende resultaten.

Organisatie

Flow for Grow is begin 2010 opgericht door Florian Hiele. Hij is naast coach & trainer ook eigenaar van Flow for Grow. Daarnaast is Florian Hiele samen met zijn partner ook eigenaar van Younite (www.youniteonline.com). Younite investeert veel in jongeren. Zo bied Younite persoonlijke begeleiding, Power Days, Talent Weekends & Kampen aan om het zelfvertrouwen in tieners te laten groeien.  De Wiskunde Academie (www.wiskundeacademie.nl) is een project wat Florian Hiele samen met zijn broer is gestart. Dit met als doel leerlingen meer middelen te geven tijdens het studeren.

Cijfers

De diensten die Flow for Grow te bieden heeft zijn vooral coaching & training gerelateerd. Een voorbeeld hiervan is het overwinnen van een sociale fobie/angsten. Het succesratio ligt gemiddeld op 90%. Dit kan per klacht variëren.

Flow for Grow

Postadres: Weidezoom 7, 2841SP Moordrecht
Telefoon: 06 42 74 72 12
E-mail: info@socialefobieoverwinnen.nl
KvK nummer: 27364946